Ik wil een schone auto

4 redenen waarom je je auto moet laten wrappen

car wrapping

4 redenen waarom je je auto moet laten wrappen

Geplaatst op

Autowrapping is voor elke autoliefhebber een betoverende ervaring. Eigenaren van auto’s verpakken hun auto’s met als doel zich tevreden te stellen met de juiste kleurpatronen of tekeningen. In dit blog behandelen we de voordelen van carwrapping.

Bescherming van het originele lakwerk

Een groot voordeel van carwrapping is dat je originele lak goed bewaard blijft. Kwalitatief hoogwaardige autowrap zijn voornamelijk gemaakt van hard vinyl dat sterk is en voorkomt dat het oppervlak van het voertuig bekrast wordt. Hierdoor raakt de lak niet beschadigd. Hiermee behoudt de auto beter zijn waarde bij verkoop.

Autowrapping heeft een professioneel imago

Bedrijven die hun auto’s laten voorzien van een merknaam met hoogwaardige autowrap zien er professioneler uit. In het bedrijfsleven is kwaliteit van belang. Consumenten hebben altijd vertrouwen in kwaliteitsartikelen. Een professionelere uitstraling wordt gecreëerd door het gebruik van hoogwaardige autowrap.

Gemakkelijke demonteerbaarheid van vinyl

Een goede wrap is eenvoudig van het oppervlak van een voertuig af te halen. Wraps van de juiste kwaliteit laten geen lijmresten achter op het oppervlak van het voertuig. Goedkope of lage kwaliteit car wraps kunnen er voor korte tijd mooi uitzien, maar zullen in de toekomst voor problemen zorgen met betrekking tot de verwijderbaarheid van de wrap. Dit veroorzaakt uiteindelijk schade aan de originele lak.

Een goede autowrap vervaagt niet

Een voertuig kan enige tijd buiten in de brandende zon geparkeerd staan. Desalniettemin vervagen kwaliteitswraps niet gemakkelijk. Kwaliteit drukinkt wordt procedureel toegepast op de wikkels en beperkt zo de kans dat de wikkels vervormde kleuren hebben. Grondige reiniging van een voertuig met behulp van verkeerde reinigingsmiddelen kan ook leiden tot het verbleken van de autowrap. De de kwaliteitsverpakkingen van de auto worden gemaakt op een speciale manier om gevolgen te vermijden van het langzaam verdwijnen toe te schrijven aan het schoonmaken en hebben een langere levensduur.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden