Ik wil een schone auto

Koop je fiets bij https://www.hetzwartefietsenplan.com

Koop je fiets bij https://www.hetzwartefietsenplan.com

Geplaatst op

Voor Nederlanders is de fiets een van de meest gebruikte transportmethodes. Ons hele land bestaat uit een breed netwerk van fietspaden zodat we veilig in het verkeer kunnen fietsen. Natuurlijk gaat een fiets niet eeuwig mee en ben je soms toe aan een nieuwe fiets of reparatie. Het Zwarte Fietsenplan is al jaren dagelijks bezig met het repareren, assisteren en helpen van klanten met alles wat met fietsen te maken heeft.

Fietsen kopen, onderhoud en reparatie via https://www.hetzwartefietsenplan.com

In 2005 is Het Zwarte Fietsenplan begonnen als een winkel in Amsterdam Oud-West. Elke dag was de focus om Nederland veilig op de fiets te houden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid naar 20 winkels in Amsterdam, Den Haag, Diemen, Haarlem en Utrecht. Er zijn in die tijd verschillende fietsmerken populair geworden. Wij bieden fietsen aan van bekende topmerken zoals Gazelle, Batavus, Sparta en zo maar door. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om fietsen te huren. Onze medewerkers vertellen je graag meer over ons aanbod.

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Bij Het Zwarte Fietsenplan bieden wij een groot assortiment aan verschillende fietsen aan. Naast de traditionele fiets kan je bijvoorbeeld ook E-bikes, Mountainbikes en opa/oma fietsen vinden. Als je op zoek bent naar een fiets, ga dan naar https://www.hetzwartefietsenplan.com.

Zit een gloednieuwe fiets niet in je budget? Dan kan je altijd bij onze outlet of budget optie kijken of er een model voor je bijzit. Als je de fiets nodig hebt voor een korte tijd zou je ook kunnen overwegen deze te gaan huren. Zo bespaar je geld en kan je toch gebruik maken van een gloednieuwe fiets.

Naast het verkopen van fietsen bieden wij ook de service om je fiets te repareren. Koop je bij ons een fiets, dan heb je overal recht op service en garantie. Onze monteurs werken elke dag, het hele jaar door om ervoor te zorgen dat elke fiets die binnenkomt weer zo goed als nieuw het gebouw verlaat. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met fietsen maken, verkopen en onderhouden en helpen je graag.

Fietsen huren

Een fiets huren in Amsterdam kan gemakkelijk en snel bij Black-Bikes (Het Zwarte Fietsenplan). Je kan een fiets huren van al 7.50! Daarnaast hebben wij de langste openingstijden van de stad, van 8.30 tot 18.30 door de weeks en van 9.00 tot 19.00 in het weekend. Als je van plan bent een dagje de stad te gaan bekijken of een fiets nodig hebt voor een andere reden kan je bij ons terecht. Voor maar 3.75 ben je verzekerd voor beschadiging en diefstal!

Het Zwarte Fietsenplan is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met fietsen. Wij bieden een onvergetelijke service en repareren je fiets tot als goed als nieuw. Al jaren hebben onze medewerkers ervaring op het gebied en doen niks liever dan klanten helpen. Van onderdelen tot reparatie, van nieuwe fiets tot huren, je kan bij ons voor alles terecht. Bekijk snel onze website of bezoek een van onze winkels en bekijk wat wij voor je kunnen bieden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden