Ik wil een schone auto

Laat je bedrijf lekker draaien met deze tips 

Laat je bedrijf lekker draaien met deze tips 

Geplaatst op

In deze blog gaan we je meer vertellen hoe je je bedrijf beter kunt laten draaien. Er zijn meerdere opties waarmee jij je bedrijf een stuk beter kunt laten draaien. Belangrijk is om tips af te stemmen op je specifieke bedrijfsgrootte en -aard. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Vergaderen of vanuit huis werken 

Sinds de pandemie is het meer gebruikelijk geworden om vanuit huis te werken (een gedeelte van de tijd). De vooruitzichten lijken nu zo te zijn dat we niet weer te maken krijgen met een pandemie veroorzaakt door Corona. Maar uitsluiten kunnen we dat natuurlijk niet. Je ziet dat er ook allerlei bedrijven zijn die hun organisatie op een andere manier ingericht hebben. Zo bestaat ook de praktijk dat mensen eens in de zoveel tijd samenkomen om te vergaderen, maar dan niet meer in een kantoorpand, maar op een kleinschalige vergaderlocatie. (Kleinschalige vergaderlocatie nodig? Dan kun je terecht bij hofvanvrijeijken.nl.) Bij sommige bedrijven zie je dat ze hun kantoorpand opgedoekt hebben en de medewerkers standaard vanuit huis werken. Scheelt ook een boel extra kosten. 

Welke vorm kies je voor je bedrijf 

Er zijn een aantal bedrijfsvormen waaruit je kunt kiezen. Zo wordt er veel gekozen voor een bv constructie. Dit vanwege de verschillende belastingvoordelen. Maar niet voor elk bedrijf is deze vorm mogelijk of wenselijk. Daarom is het belangrijk om altijd de juiste vorm te kiezen. Zo zien we dat een startup in veel gevallen begint als een zzp- of eenmanszaakvorm. Daarna kunnen er andere vormen aan worden gegeven, wanneer het bedrijf bijvoorbeeld meer medewerkers aangetrokken heeft. Bij een startup zien we ook vaak, en dan maakt het niet uit hoeveel medewerkers erbij gekomen zijn, dat er gewerkt wordt met zzp’ers die volgens een freelancecontract werken. Wat het allemaal inhoudt is content voor een andere blog, maar het voordeel is dat je als werkgever niet direct vastzit aan medewerkers en allerlei premies af hoeft te dragen voor hen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden