Ik wil een schone auto

Schoon en veilig werken in je bedrijf

Schoon en veilig werken in je bedrijf

Geplaatst op

Het is erg fijn dat er zoveel mogelijkheden zijn om schoon en veilig te werken in je bedrijf. Toch zijn niet alle ondernemers ervan op de hoogte hoe het allemaal kan. Daarom gaan we in deze blog een aantal tips aan je geven waarmee jij sneller aan de slag kunt op een schone en veilige manier. Lees met ons samen de tekst door en laat je vooral inspireren door de informatie die we geven.

Schoner werken

De laatste jaren zijn er veel mogelijkheden ontstaan om schone te werken binnen een bedrijf. Op deze manier is het mogelijk om als ondernemer een groen imago te hebben en dit ook aan de markt te presenteren waardoor potentiële klanten daar enthousiast van worden en bestaande eventueel nog meer vertrouwen in je krijgen. Vroeger werd er veel gewerkt met apparaten en machines die vooral met diesel vooruit gingen, tegenwoordig is het ook mogelijk om voertuigen te hebben die op stroom werken. Dat is veel schoner. Denk bijvoorbeeld aan de heftruck. 

Veilig werken in je bedrijf 

Wanneer je veilig wilt werken in je bedrijf, dan is het erg belangrijk om bijvoorbeeld een heftruckcertificaat te verplichten voor je medewerkers. Het is niet verplicht vanuit de wetgever, maar het is wel een grote aanrader, want alleen zo kun je helemaal aantonen bij de arbeidsinspectie dat je voldoende gedaan hebt aan de veiligheid in je bedrijf. Daarnaast is er natuurlijk de bedoeling dat je niet werkt met chemische stoffen op een onveilige manier. Probeer zo weinig mogelijk plastic bekertjes te gebruiken voor de koffiedrinkers in een bedrijf, dat is natuurlijk ecologisch en veilig voor het milieu. Vergeet ook niet de nodige brand voorzieningen aan te schaffen, dit is verplicht en het is slim om een veiligheidsexpert eens in je bedrijven rond te laten lopen om te kijken of alles wel in orde is zodat je probleem in de toekomst kunnen voorkomen. Dat is een investering die zich eigenlijk direct uitbetaalt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden