Ik wil een schone auto

Straatmeubilair in Nederland: even rustig zitten

Straatmeubilair in Nederland: even rustig zitten

Geplaatst op

Jong en oud genieten ervan: het straatmeubilair in ons land heeft een mooie functie, je kunt ergens gaan zitten en de omgeving op een heel andere manier beleven dan wanneer je staat of loopt. Wanneer je als oudere een stuk gaat lopen met je rollator, dan is het wel fijn om af en toe ergens te kunnen gaan zitten om uit te rusten, maar ook om op je gemak van de omgeving te kunnen genieten. Jongeren komen vaak samen in een park en gaan zitten op een bankje, om bijvoorbeeld te kletsen, muziek te luisteren of soms stiekem te roken.

Hoewel het niet per se gezond is, is het voor sommigen wel een dingetje. Straatmeubilair kan ook ingezet worden in een meer zakelijke context. Daar gaan we in deze blog verder op in. Daarbij noemen we ook nog even een aantal andere producten die figoo.nl heeft, zodat je die ook binnen je bedrijf kunt inzetten. 

Straatmeubilair 

Allereerst willen we het hebben over straatmeubilair dat door het genoemde bedrijf geleverd kan worden en ingezet binnen de zakelijke context waarin je actief bent. Heb je een eigen bedrijf en een binnenplaats, dan is het fijn om er een aantal bankjes neer te zetten zodat medewerkers daar buiten kunnen zitten als het goed weer is. Natuurlijk is er ook nog altijd de mogelijkheid om dergelijke bankjes te overdekken zodat ze er altijd kunnen zitten bij weer of geen weer.

Aanrijbeveiliging 

Het is erg belangrijk dat heftrucks die op het terrein van het bedrijf rijden, niet per ongelijk een medewerker scheppen. Een menselijke fout zit in een klein hoekje, daarom is het erg belangrijk om de risico’s gewoon te beperken met aanrijbeveiliging. Dit zijn stalen constructies in de vorm van een halve U waarvan de uiteinden de grond in gaan. De diameter is behoorlijk van deze aanrijdbeveiliging, daarom zien ze er vrij massief uit. 

Wil je nu helemaal zeker zijn dat binnen en buiten personeelsleden niet gemakkelijk geschept worden door een heftruck, dan is het ook altijd nog erg raadzaam om wegmarkering aan te brengen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden