Ik wil een schone auto

Troffelvloer: de ijzersterke vloer voor elke garage

Troffelvloer: de ijzersterke vloer voor elke garage

Geplaatst op

In een garage heeft de vloer te maken met allerlei vormen van belasting. Denk maar aan de voertuigen die ter reparatie binnenkomen. Of aan vloeistoffen waar mee gewerkt wordt en die bijvoorbeeld ook uit auto’s kunnen lekken. Daarom is het belangrijk om in een garage een stevige vloer te hebben liggen of zelfs een ijzersterke vloer zoals een troffelvloer.

Troffelvloer: grindkorrels met kunsthars

Een troffelvloer is voor elke garage een ijzersterke vloer. Dit is namelijk een vloer die door de combinatie van materialen en uitvoering bestand is tegen zware belasting en tegen chemische bestanddelen net als tegen olie en andere vloeistoffen. Het is in feite een mortelvloer die uit zowel steentjes als kunsthars bestaat. Hierdoor is er sprake van een ijzersterke combinatie die bovendien geheel naadloos is en nog veel meer voordelen biedt dan alleen ijzersterk, vloeistofdicht en slijtvast te zijn.

Optimale bescherming

Het is in een garage belangrijk dat de ondergrond bescherming geniet tegen oliën en chemische bestanddelen van vloeistoffen. Een troffelvloer biedt daarvoor een oplossing, want er dringt geen enkele vloeistof doorheen om in de grond te verdwijnen. Naast de optimale bescherming van de ondergrond geldt dat troffelvloeren als garagevloeren een duurzaam karakter hebben. Dat betekent dat de garagevloer jarenlang meegaat zonder in kwaliteit en functionaliteit in te leveren.

Optimale veiligheid

Het is op elke werkvloer en dus ook in een garage van belang dat werknemers veilig kunnen werken. Een troffelvloer levert daar in de garage een belangrijke bijdrage aan. Deze vloeren zijn namelijk stroef te maken door er antislip aan toe te voegen. Mocht er dan vloeistof op de vloer in de garage terechtkomen dan glijden de werknemers er niet zomaar over uit. Een troffelvloer is in vele opzichten dus een ijzersterke vloer voor iedere garage te noemen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden