Ik wil een schone auto

Vind de onderdelen voor je Tomos

Vind de onderdelen voor je Tomos

Geplaatst op

Veel mensen zijn bijzonder geïnspireerd door het merk Tomos en willen graag een dergelijk vervoersmiddel naast de auto hebben. In deze blog willen we graag meer vertellen wat je hebt aan een brommer als vervoersmiddel en waar je aan moet denken als je een dergelijke  tweewieler bezit. Bij tomos onderdelen vind je de juiste parts voor je Tomos. 

Lagere kosten

Door de lage onderhoudskosten van een bromfiets en het gemak van parkeren, kiezen veel mensen voor een bromfiets in plaats van een auto. 

De werkelijke prijs van een bromfiets is meestal een derde van de kosten van een auto. Daarom kiezen veel ouders ervoor om een bromfiets voor hun kinderen ( 18+) te kopen. De mogelijkheid om naar school, een training, of het huis van een vriend te rijden zonder dat je een autorijbewijs nodig hebt, geeft jonge mensen een heel nieuw verantwoordelijkheidsgevoel. Zo hebben ouders ’s ochtends minder om zich zorgen over te maken en kunnen tieners in hun eigen tijd komen waar ze heen moeten. 

Sneller parkeren

Het ritje naar school in de ochtend is misschien een beetje pittig, maar het vinden van een plekje gaat veel gemakkelijker op een brommer. Bovendien kan het leuker zijn! Tenzij je ruim voor het begin van de dag of het einde van de lunchpauze op school aankomt, zijn mensen meer tijd kwijt met het parkeren van hun auto dan met het lopen naar school. Bromfietsers kun je snel parkeren, dus het is geen zorg.

Geen rijbewijs

Een rijbewijs is niet verplicht voor brommers, dus sommige bestuurders zijn misschien niet volwassen genoeg om de wetten van de weg te volgen. Met het oog op voetgangers en andere bestuurders is het belangrijk dat bromfietsers op de hoogte zijn van de verkeersregels en dat ze verantwoordelijk rijden. Het is vooral belangrijk dat iedereen een helm draagt; ook al past dat niet bij jouw stijl.

Onderdelen bestellen 

Wanneer er eens iets stuk gaat aan je bromfiets, dan is het slim om onderdelen online te bestellen omdat het goedkoper is dan de onderdelen door een fietsenmaker te laten bestellen. Je kunt natuurlijk wel een fietsenmaker je brommer laten maken, maar dan wel met de onderdelen die jij besteld hebt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden