Ik wil een schone auto

Wat als je auto niet meer schoon te krijgen is?

Wat als je auto niet meer schoon te krijgen is?

Geplaatst op

Het is natuurlijk fijn om een schone auto te hebben, maar wat als je auto niet meer schoon te krijgen is? Als je auto ontzettend vies is, kun je hem dan het best als sloopauto verkopen? Of is er nog een alternatief? In een dergelijk geval kun je allereerst proberen om de auto naar een professioneel schoonmaakbedrijf te brengen. In veel gevallen zijn vuil en roest nog te verwijderen. Toch kan het ook voorkomen dat de auto echt niet meer te redden is. Benieuwd wat je opties zijn? Lees dan verder!

Wat doe je met roest en rotte bekleding?

In de meeste gevallen kun je een auto schoon krijgen door te stofzuigen en door hem eens goed onder handen te nemen in de wasstraat. Een erg oude auto is mogelijk lastiger schoon te krijgen. De carrosserie kan bijvoorbeeld verroest zijn. Of de bekleding is in de loop der tijd dusdanig aangetast dat het begint weg te rotten. In een dergelijk geval kun je ervoor kiezen om de carrosserie te laten lakken en lassen. De bekleding kun je eventueel vervangen. Hier komt uiteraard ook een kostenplaatje bij kijken. Ben je niet bereid om deze prijs te betalen? Dan kun je de auto eventueel als sloopauto verkopen.

Als sloopauto verkopen of opknappen?

Twijfel je of het slim is om je auto op te knappen? Dat is afhankelijk van of de auto motorisch nog in orde is. Twijfel je of de auto nog veel kilometers mee gaat? Dan kun je de auto toch echt beter als sloopauto verkopen. Het is namelijk zonde om veel geld in de auto te steken, terwijl de auto er ieder moment mee kan stoppen. Is de auto motorisch nog goed of ben je simpelweg bereid om veel geld in de auto te steken? Dan hoef je de auto natuurlijk niet naar de sloop te brengen.

Een sloopauto verkopen, hoe werkt dat?

Blijkt dat je auto echt dusdanig verouderd is dat je deze wel naar de sloop moet brengen? Dan kun je de sloopauto verkopen aan een sloopbedrijf naar keuze. In vrijwel alle gevallen krijg je nog een leuk bedrag voor de auto. Veel sloopbedrijven hebben zelfs een eigen ophaaldienst.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden