Ik wil een schone auto

Welke Mazda SUV past het beste bij jou?

Welke Mazda SUV past het beste bij jou?

Geplaatst op

Mazda is geen doorsnee automerk. Met een onconventionele benadering op het gebied van auto’s, willen ze Europa gaan veroveren. Dit Japanse autobedrijf speelt erg in op de nieuwste technologieën en komt elk jaar weer met verademende auto’s op de markt. Een automerk dat al 100 jaar sterk staat voor innovatie heeft veel te bieden en heeft anno 2020 een mooie missie: SUV’s maken die comfortabel zijn, een krachtige uitstraling hebben, maar tegelijkertijd licht en comfortabel zijn. Met een oog op de milieu impact van auto’s, speelt ook Mazda in op een zo klein mogelijk ecologisch voetafdruk. De nieuwste SUV’s beloven veel, maar welke SUV past het beste bij jou? Lees het in deze blog.

Kies voor comfort: Mazda CX-9

De Mazda CX-9 is een prachtige SUV die bekend staat om zijn ultieme comfort. Dit comfort is niet alleen voor de bestuurder weggelegd, maar ook voor de vele passagiers die in deze SUV passen. In de nieuwe Mazda CX-9 passen maar liefst zes personen. Deze auto heeft een prachtig interieur en een rijdt zeer licht waardoor je het gevoel krijgt over het wegdek te zweven.

Ga voor elegantie en veiligheid: Mazda CX-5

Veiligheid is een topprioriteit van Mazda. Dit zien we voornamelijk terug in de CX-5. Met de nieuwste technologieën mis jij niks wat op de weg gebeurt, zelfs niet in de dode hoek. Met camera’s en sensoren zie je alles wat er om je heen gebeurt. Daarnaast geeft het stevige frame van deze SUV je een zeer veilig gevoel op de weg. 

Geniet van een dynamische prestatie: Mazda CX-3

Bovengenoemde auto’s zijn ideale familiewagens, maar wat als je wat meer kracht en prestatie wenst? Dan is de Mazda CX-3 het ideale paard om op te wedden. Met maar liefst 250 PK heb je genoeg power om lekker het gaspedaal open te trekken. Daarnaast heeft deze SUV een dynamische turbocharger waardoor je iedereen met gemak voorbij zoeft. Een heerlijke combinatie tussen een gezinswagen en een beest op de weg. 

Tweedehands Mazda SUV kopen

Streef je naar perfectie? Dan is het kopen van een nieuwe auto “the way to go”. Maar we weten allemaal dat een auto flink wat waarde verliest op het moment dat je de showroom uitrijdt. Daarom is het verstandig om Mazda occasions te overwegen. Ook de nieuwe Mazda SUV’s zien we als occasion terug.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden