De trouwdag is in veel gevallen de dag van je leven. Op de dag wil je natuurlijk dat alles perfect gaat en een goede voorbereiding is hierbij noodzakelijk. Hoe mooi zou het zijn om in een luxe trouwauto te arriveren op de trouwlocatie? En welke trouwauto past het beste bij jullie bruiloft? In deze blog geven we 4 tips waar je rekening mee kunt houden bij het huren van een trouwauto.

Stijl van de auto

Het is belangrijk dat de stijl van de trouwauto past bij het thema van je bruiloft. Als je ervoor zorgt dat de auto en het thema van de dag goed met elkaar matchen, dan kan dit een formidabele indruk geven aan de gasten op je bruiloft. Bekijk dus goed of een fel gele of fel rode sportauto het beste past bij het thema of dat het beter is om te gaan voor een neutrale zwarte kleur. Voor welke kleur je ook gaat, met een luxe sportwagen als trouwauto steel je geheid de show op je bruiloft.

Autogrootte

Bij het huren van de trouwauto is het ook belangrijk om te kijken naar de grootte van de auto. Ga dus van tevoren goed na hoeveel gasten of bruidskinderen je in de trouwauto mee wilt hebben. Het aantal mensen dat in de trouwauto vervoerd moet worden, bepaalt hoe groot de trouwauto moet zijn. Heeft de bruid een lange sleep bij de jurk? Neem dit dan ook mee bij het trouwauto huren.

Bestuurder van de auto

Je moet natuurlijk ook een keuze maken in wie de trouwauto op de dag zelf gaat besturen. Wil je zelf graag rijden of laat je jullie op de dag liever rondrijden? Veel trouwautoverhuurbedrijven leveren geen chauffeurs, waardoor iemand in jullie eigen omgeving de trouwauto rond kan rijden. Wel net zo leuk, aangezien je er dan geen onbekende chauffeur bij hebt in de auto. Daarnaast vinden veel vrienden en kennissen het waarschijnlijk geen wereldramp om in een prachtige Ferrari, Cabrio of Maserati de weg over te gaan.

Timing voor de aankomst

Op de dag zelf wil je natuurlijk ook het perfecte moment arriveren op de trouwlocatie. Bedenk dus goed welke route je wilt afleggen en hoe laat je op de plek van bestemming wilt aankomen. Zo weet je zeker dat alle dag gasten tijdig op de trouwlocatie zijn en jullie als stel kunnen onthalen wanneer jullie uit de prachtige trouwauto stappen.