We willen allemaal wel wat minder betalen. Dat kan niemand ontkennen. Ook ondernemers zijn net mensen, dus wanneer er een manier is om te besparen op de bedrijfskosten, om zo het geld in andere zaken te kunnen investeren, dan zullen ze dit zeker niet nalaten. Met een studentchauffeur is het mogelijk om fors te besparen op de kosten voor je chauffeur. Hoe dit precies werkt, vertellen we je in deze blog. Check het snel en doe er je voordeel mee.

Praktisch aan de slag

Een studentchauffeur is multifunctioneel inzetbaar, daar kom je in deze blog wel achter. Een van de functies waarin we deze expert tegenkomen is die van directiechauffeur. Dat is een baan die heel leerzaam is voor de student en erg goed van pas komt bij een bedrijfsvoering. Een ondernemer kan zijn of haar voordeel doen met de diensten van de studentchauffeur. Het is fijn dat het tarief voor deze volledig gecertificeerde chauffeur lager ligt dan dat van de voltijd chauffeurs. Studenten doen het werk als bijbaan en werken daarom ook voor een lager tarief.

Help een student en jezelf

Een student leert veel van het werk als directiechauffeur, omdat het zo gevarieerd is en je veel dingen onderweg tegenkomt. Ook de zakelijk overleggen in de auto tussen de ondernemer en zijn cliënten zullen zorgen voor veel nieuwe inzichten zorgen. Als ondernemer heb je veel aan de studentchauffeur, omdat deze je helpt direct aan de slag te kunnen bij het instappen. Normaal moet je de ogen op de weg houden, nu heb je de handen vrij (en je ogen) om je laptop te pakken en aan de slag te gaan. Zo weet je direct hoe de stand van zaken is, dat is een stuk lekkerder starten!

Genieten van je vrijheid

Een studentchauffeur is niet alleen een aanwinst op het zakelijke vlak, ook in de privé sfeer is deze expert op de weg een welkome toevoeging. Bijvoorbeeld tijdens een dagje uit. Natuurlijk kun je ook een zakelijk tintje geven aan het dagje uit, bijvoorbeeld door iets leuks voor klanten te doen. Maar met je gezin een dagje uit, zonder dat je op de weg hoeft te letten, is ook wel lekker. Daar kan de studentchauffeur dus zeker voor zorgen.

Conclusie

Een student in de arm nemen als chauffeur is een kostenbesparend idee dat bovendien voor veel praktisch gemakt zorgt. Daarnaast zijn de diensten van deze expert een aanwinst als het gaat om de klantbeleving (even iets leuks doen voor je klanten) of het gezinsleven (gewoon volledig de tijd hebben voor elkaar). Een studentchauffeur is echt het overwegen waard!

Meer ontdekken?

Zin om nog meer te ontdekken? Lees dan snel verder op onze site. Leer hoe je slim je autoverzekering kunt afsluiten en of je beter een auto kunt kopen of huren? Dit en meer vind je op onze informatieve site.