Ik wil een schone auto

5 Occasions die we nog steeds vaak zien

auto huren eindhoven

5 Occasions die we nog steeds vaak zien

Geplaatst op

Elke auto heeft een bepaalde levensduur. Niet elke auto gaat lang mee, maar in onze wasstraat zien we nog regelmatig, eerder gezegd erg vaak, dezelfde occasions binnenrijden. Er zijn gewoon een aantal auto’s die maar blijven rijden, jaren- en kilometerslang! In deze blog geven we je de 5 occasions die we het meest voorbij hebben zien komen door de jaren heen.

Mocht je liever een auto willen huren en je helemaal niet druk hoeven maken over reparaties? Neem dan een kijkje op de website van Enterprise Eindhoven.

5. Kia Pikanto

De Koreaanse autofabrikant Kia biedt bij veel modellen, waaronder dus ook de Pikanto, 7 jaar garantie. Dit kun je als autofabrikant natuurlijk alleen doen als je er veel vertrouwen in hebt dat het niet een enorme kostenpost zal worden. We zien de Kia Pikanto daarom ook erg vaak op de weg en in de wasserette.

4. Honda Jazz

De Honda Jazz maakte in 2002 met zijn facelift een rentree in de Europese automarkt. Dit is al een hele poos, maar vergis je niet: de auto is, mits goed onderhouden, nog erg goed! De wagen heeft voldoende ruimte en dankzij de lage gebruikskosten is die nog steeds vrij populair, ondanks zijn leeftijd.

3. Mitsubishi Outlander

Wist je dat de SUV van Mitsubishi al in 2003 op de Nederlandse markt kwam? Het is een van de SUV’s die je nog erg vaak ziet en dat is best bijzonder voor een auto van meer dan 16 jaar oud! Een ruime auto met voldoende paardekracht.

3. Toyota Auris

De Toyota Auris zien we ook nog heel erg vaak. Dit is een erg prettige auto van de Japanse autofabrikant Toyota. Het zijn misschien niet de meest bijzondere auto’s om te zien (het ontwerp is vrij voorzichtig en er is weinig wat er echt uit springt), het is wel een van de meest betrouwbare op de Nederlandse wegen.

1. Toyota Corolla Verso

De Toyota Verso is een de MPV versie van de populaire Toyota Corolla serie. Er zijn tientallen miljoenen van deze serie verkocht en ook de Corolla Verso doet het erg goed. Deze wagen blijkt uit tests van de ANWB nagenoeg nooit problemen te geven. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare occasion? Dan is dit je beste optie!

Gerelateerde berichten

Privé chauffeur

7 redenen om een privéchauffeur in te huren

Voor veel mensen verdwijnt het plezier van het behalen van een rijbewijs geleidelijk aan als ze elke dag moeten rijden. Ze ontdekken dat het rijden...

Lees meer

trouwauto

4 tips bij het huren van een trouwauto

De trouwdag is in veel gevallen de dag van je leven. Op de dag wil je natuurlijk dat alles perfect gaat en een goede voorbereiding is hierbij...

Lees meer

studentchauffeur

Wat is het verschil tussen een studentchauffeur en een privé chauffeur?

Je hebt vast wel eens advertenties voorbij zien komen voor het huren of worden van een studentchauffeur. Het is een tegenwoordig namelijk een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden