Ik wil een schone auto

De verschillende soorten chauffeursdiensten uitgelegd

privéchauffeur

De verschillende soorten chauffeursdiensten uitgelegd

Geplaatst op

Ben je veel onderweg voor je werk en wil je de reistijd liever benutten om uit te rusten of om te werken? Dan is het inschakelen van een chauffeursdienst een goed idee. Op deze manier rijdt iemand anders je van A naar B, terwijl jij ongestoord aan het werk kan.

Wanneer je zoekt naar een privéchauffeur, zul je al snel zien dat er verschillende chauffeursdiensten beschikbaar zijn: studentchauffeur, directiechauffeur en een auto met chauffeur. Hieronder lichten we deze soorten toe zodat je weet wat het beste bij jouw situatie past.

Studentchauffeur

Een studentchauffeur is de meest voordelige optie. De naam verklapt het al een beetje: als je kiest voor een studentchauffeur, word je door een getrainde studentchauffeur gereden. Doordat dit in principe een bijbaan is voor studenten, kunnen veel bedrijven zeer lage tarieven aanbieden. Bedrijven die deze dienst aanbieden nemen uitsluitend studenten in dienst die servicegericht werken, representatief zijn en uitstekende rijvaardigheden hebben. Vaak gaat er een proefrit vooraf.

Directiechauffeur

Directiechauffeurs zijn gediplomeerd, in het bezit van een geldig certificaat en hebben vaak vele trainingsuren gemaakt. Ze rijden je veilig naar de gewenste locatie en gedurende de wachttijd kunnen zij kleine klusjes oppakken. Daarnaast zorgen ze er natuurlijk voor dat de auto er schoon en perfect uitziet wanneer u weer wordt opgehaald. Een directiechauffeur wordt vaak gekoppeld aan één klant, zodat de klant altijd dezelfde chauffeur heeft. Een directiechauffeur is duurder dan een studentchauffeur.

Auto met chauffeur

Een auto met chauffeur is een goede optie wanneer je een chauffeur nodig heeft maar (tijdelijk) geen auto tot je beschikking hebt. Een chauffeur komt aangereden in een auto en brengt je naar de gewenste locatie. Doordat er ook een auto gehuurd wordt, is deze optie de duurste van de drie genoemde chauffeursdiensten.

Gerelateerde berichten

Privé chauffeur

7 redenen om een privéchauffeur in te huren

Voor veel mensen verdwijnt het plezier van het behalen van een rijbewijs geleidelijk aan als ze elke dag moeten rijden. Ze ontdekken dat het rijden...

Lees meer

trouwauto

4 tips bij het huren van een trouwauto

De trouwdag is in veel gevallen de dag van je leven. Op de dag wil je natuurlijk dat alles perfect gaat en een goede voorbereiding is hierbij...

Lees meer

studentchauffeur

Wat is het verschil tussen een studentchauffeur en een privé chauffeur?

Je hebt vast wel eens advertenties voorbij zien komen voor het huren of worden van een studentchauffeur. Het is een tegenwoordig namelijk een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden