Ik wil een schone auto

Student als privé chauffeur, een slimme trip van A naar B

privé chauffeur

Student als privé chauffeur, een slimme trip van A naar B

Geplaatst op

Een privé chauffeur kan je veel werk uit handen nemen. In de blog besteden we daar aandacht aan. De meest slimme manier van A naar B loopt via een studentchauffeur. Deze chauffeurs hebben dezelfde skills als professionele privé chauffeurs alleen zijn ze een stuk voordeliger. Ontdek de voordelen van de studentchauffeur.

Veiligheid

De studentchauffeur zorgt voor veiligheid. Je kunt zonder problemen aan het werk zijn in de auto terwijl de chauffeur je naar de afspraak brengt. Ook als Bob doet de studentchauffeur het geweldig. Na een avondstappen worden jij en je zakenrelatie opgehaald. No problem!

Efficiëntie

Het hele idee van een privé chauffeur is natuurlijk de efficiëntie die deze expert met zich meebrengt: in de ochtend stap je in en kunt direct beginnen met mailen en bellen. Dat kan zonder chauffeur niet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel directeuren en staatslieden een chauffeur hebben. Nu hoef je voor een studentchauffeur geen gouden bergen te betalen, dus is dit type chauffeur ook beschikbaar voor de nog kleine, nieuwe spelers in de markt.

Een leuk gesprek

Een studentchauffeur is natuurlijk nog aan het studeren en zit zo als gezegd midden in de materie zitten van zijn of haar studie. Je kunt daarom vaak een boeiend gesprek voeren, even tussen de bedrijven door. En wie weet leer je nog wat, waar je later op de dag wat aan hebt. Het kan namelijk raar lopen.

Ervaring opdoen

De ervaring die de studentchauffeur op doet is voor zijn of haar ontwikkeling belangrijk. Meedraaien in de zakelijke wereld geeft toch een net ander perspectief dan door het theoretische raam vanuit de collegebanken. Door een student in de arm te nemen kun je indirect een maatschappelijke bijdrage leveren.

Conclusie

Er zijn verschillende redenen waarom een studentchauffeur voordelig is:

  • De prijs per huur is voordelig
  • Kundigheid
  • Veilig van A naar B
  • Direct aan het werk kunnen, geen tijd kwijt aan het autorijden, files bestaan niet meer
  • Een boeiende persoon en je steunt de maatschappelijke ontwikkeling van de student

Meer ontdekken

Wil je meer weten over het onderhoud van je auto of hoe je er een voordelig huurt? Kijk dan op onze site met informatieve artikelen over tal van zaken die met je auto te maken hebben.

Gerelateerde berichten

Privé chauffeur

7 redenen om een privéchauffeur in te huren

Voor veel mensen verdwijnt het plezier van het behalen van een rijbewijs geleidelijk aan als ze elke dag moeten rijden. Ze ontdekken dat het rijden...

Lees meer

trouwauto

4 tips bij het huren van een trouwauto

De trouwdag is in veel gevallen de dag van je leven. Op de dag wil je natuurlijk dat alles perfect gaat en een goede voorbereiding is hierbij...

Lees meer

studentchauffeur

Wat is het verschil tussen een studentchauffeur en een privé chauffeur?

Je hebt vast wel eens advertenties voorbij zien komen voor het huren of worden van een studentchauffeur. Het is een tegenwoordig namelijk een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden