Ik wil een schone auto

Bespaar geld en tijd met de studentchauffeur- supervoordeel!

studentchauffeur

Bespaar geld en tijd met de studentchauffeur- supervoordeel!

Geplaatst op

Je wilt als ondernemer professioneel en succesvol overkomen. Maar dit komt niet vanzelf, want de kosten voor vervoer en vestiging zijn behoorlijk hoog. Toch kan er op bespaard worden, zodat je meer geld kunt investeren in je bedrijf. Een manier om lekker te kunnen besparen op het vervoer van je woning naar de zaak, is het nieuwe verschijnsel: de studentchauffeur. Deze voordelig in de arm te nemen expert biedt je de ideale mobiliteitsoplossing. Eigenlijk heb je zo alle voordelen te pakken die je zoekt: een goede uitstraling naar je klanten toe en een prettige besparing in de onkosten. Er zijn nog meer voordelen verbonden aan het hebben van een studentchauffeur. Ontdek ze allemaal!

Stressvrij reizen

Wanneer je de ochtendspits ziet kan de moed je in de schoenen zakken, want jij wil op tijd op de zaak zijn. Er zijn immers zoveel dingen die om aandacht schreeuwen. Je hoort de e-mails al in je mailbox stromen: vragen van klanten en zakenpartners. Het liefst zou je bij het in de auto stappen direct aan de gang gaan en de vragen beantwoorden, want klanten wil je niet te lang laten wachten. Maar helaas kan dit niet, want je moet je ogen op de weg houden. Een zakelijkgesprek voeren terwijl je ook op het verkeer moet letten is ook al geen ontspannende ervaring. Dat moet toch anders kunnen? Wij adviseren je om eens een studentchauffeur te overwegen. Deze expert zorgt er voor dat jij gewoon lekker aan het werk kunt, terwijl hij of zij de ogen op de weghoud en eventuele veranderingen op de weg, zoals een omleiding, opspoort en hierop anticipeert. Zo kom je ontspannen op kantoor of bij je afspraak aan. Ook belangrijk, de tijd die je in de auto gezeten hebt is geen verloren werktijd, want wanneer jij een stap naar binnen zet ben je op de hoogte van de actuele zaken en heb je de meeste van je e-mails weggewerkt. Zo kun je relaxt aan de rest van de dag beginnen.

Kennis van zaken

Een studentschauffeur heeft kennis van zaken. Op deze manier zijn ze goed in te zetten in een zakelijke context. Concreet betekent dit dat ze op de hoogte zijn van de zakelijke conventies. Een zakelijk gesprek dat je hebt met je klanten in de auto is meestal vertrouwlijk. Een studentschauffeur is hiervan op de hoogte en zal ook discreet met geheime zakelijke informatie omgaan. Ook is de chauffeur een uitstekende automobilist, hierop worden ze vrijwel altijd gescreend. Rijervaring van plus 5 jaar is geen uitzondering.

Maatschappelijk nut

Wanneer je een studentschauffeur in dienst neemt heeft dit een maatschappelijk nut. Studenten zijn in vele gevallen, een beetje afhankelijk van hun studierichting, de leiders van morgen. Met het nieuwe leenstelsel is het moeilijker voor hen geworden om zonder schulden na hun studie te beginnen aan hun carrière. Als ze de mogelijkheid krijgen om een goede bijbaan te hebben waarin ze ook relevante ervaring op kunnen doen, is dit een belangrijke stap op de maatschappelijke ladder.

Ontdek meer!

Op onze site vind je artikelen over tal van onderwerpen die te maken hebben met het zakenleven en automobiliteit. Zo lees je over de 5 occasions die je nog vaak ziet en houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over auto onderdelen.

Gerelateerde berichten

Privé chauffeur

7 redenen om een privéchauffeur in te huren

Voor veel mensen verdwijnt het plezier van het behalen van een rijbewijs geleidelijk aan als ze elke dag moeten rijden. Ze ontdekken dat het rijden...

Lees meer

trouwauto

4 tips bij het huren van een trouwauto

De trouwdag is in veel gevallen de dag van je leven. Op de dag wil je natuurlijk dat alles perfect gaat en een goede voorbereiding is hierbij...

Lees meer

studentchauffeur

Wat is het verschil tussen een studentchauffeur en een privé chauffeur?

Je hebt vast wel eens advertenties voorbij zien komen voor het huren of worden van een studentchauffeur. Het is een tegenwoordig namelijk een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden